Praksisskolen

Endelig kan du skaffe deg en utdannelse, og det uten å måtte gjennom masse teori.

Kan du kommunisere, og er praktisk anlagt? Ja, da har du det som skal til for å bli håndtverker. Ønsker du å starte utdannelsen din på praksisskolen? Ta kontakt med oss på praksisskolen@allsom.no og send inn en søknad. Du vil få tilsendt pris på utdannelsen, og husk at du kan søke stipend fra stat/kommune.

 

Når du er ferdig utdannet, har praksisskolen mange muligheter til deg. Du kan starte din egen avdeling i en Franchise, og være med på å bygge opp de gamle utdøende, men viktige håndtverkerfagene. Kanskje du vil ha en praktikant/elev i din bedrift? Kanskje du kan lære faget videre til andre når du er ferdig utlært? Mulighetene er mange og store. Ta kontakt med Praksisskolen i dag.

 

Praksisskolen

Praksisskolen, er akkurat det du tror det er. Vi utdanner håndtverkere i en praktisk skole. Det lille vi har av teori på skolen, er så lite at det faktisk er mindre en det du har når du blir satt ut i en praksisarbeidsplass på skolen.

 

I tillegg til at du vil kunne få en praktisk utdannelse, i spennende gamle håndtverkerfag, vil du kanskje få muligheten til å starte din helt egne bedrift. Med bare deg selv, eller med ansatte, når du består eksamen. Eksamen er også praktiske oppgaver.

 

Vi trenger fler praktiske mennesker i Norge. Det hjelper lite i vårt fag om du er flink i teori, om du ikke kan omstille dette i praktiske oppgaver. Er du praktisk anlagt? Ja, da spiller det liten rolle om du kan dette i teorien, det er det praktiske arbeidet kunden ønsker utført. Hvordan dette blir gjort, er for kunden helt uvesentlig.